Szicília: Csirke Marsala - recept

Szeretettel köszöntelek a Szicília Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 262 fő
  • Képek - 166 db
  • Videók - 12 db
  • Blogbejegyzések - 35 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 44 db

Üdvözlettel,

Szicília Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Szicília Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 262 fő
  • Képek - 166 db
  • Videók - 12 db
  • Blogbejegyzések - 35 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 44 db

Üdvözlettel,

Szicília Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Szicília Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 262 fő
  • Képek - 166 db
  • Videók - 12 db
  • Blogbejegyzések - 35 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 44 db

Üdvözlettel,

Szicília Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Szicília Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 262 fő
  • Képek - 166 db
  • Videók - 12 db
  • Blogbejegyzések - 35 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 44 db

Üdvözlettel,

Szicília Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Az igazi Marsalához a húst alaposan ki kellene klopfolni, de ezt nyugodtan elbliccelhetjük. Egy pici liszttel megszórhatjuk a húst, hiszen könnyebben rószaszínre pirul a hússzelet. Arra viszont kifejezetten ügyeljünk, hogy a Marsala-bor száraz legyen.
Hozzávalók:

-2 kisebb kicsontozott, lebőrözött csirkemell
-1 kis fej hagyma
-3 szem gomba felszeletelve
-körülbelül 3 evőkanál olivaolaj
-1/2 csésze száraz Marsala bor
-2 evőkanál apróra vágott petrezselyem
-egy kis kockaleves


Elkészítés:

1. A csirkemelleket sózzuk be és ízlés szerint borsozzuk meg.

2. Forrósítsunk olajat egy serpenyőben és rakjuk bele a csirkeszeleteket. Süssük őket készre, aztán vegyük ki a serpenyőből, és takarjuk le egy fóliával, vagy konyharuhával.

3. A seprenyőben maradt lébe rakjuk bele a hagymát és a gombát.Addig pároljuk, míg meg nem puhulnak. Öntsük hozzá a bort, és forraljuk még vagy két percig.

4. Most nézzük meg, mennyi szaft maradt. Ha úgy itéljük meg, hogy nem lesz elég a csirkeszeletekhez, öntsünk hozzá egy kicsi kockalevest. Kóstoljuk meg, ízesítsük még, ha szükséges.

5. A tálra tett csirkeszeletekre öntsük rá a zöldésges mártást, és szórjuk meg petrezselyemmel.


Nehézségi fok:

Lovas Jutka
2007. január 09.
Forrás: http://www.noiportal.hu/main/npnews-2590.html

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu